Ring til os på 86 98 02 54

Tandproteser og tandimplantater i Hadsten nær Århus og Randers

Hvilke typer tandproteser og tandimplantater findes der?

Tandproteser og tandimplantater erstatter manglende tænder. Der findes flere forskellige løsninger alt efter dine behov. Nedenfor kan du læse mere om de forskellige typer tandproteser, som vi tilbyder i Hadsten og Aarhus.

 

Kontakt os for tandproteser og tandimplantater i Hadsten nær Århus og Randers

Har du brug for tandproteser og tandimplantanter i Hadsten nær Århus og Randers eller skulle du have det mindste spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 86 98 02 54 eller skrive på mail info@gittetand.dk. Vores klinik ligger i Hadsten, og vi udfører blandt andet tandimplantater og tandproteser til kunder fra byer som Århus, Randers og omegn.

Helprotese tandproteser og tandimplantater

Helprotese

Har du ingen naturlige tænder tilbage, er det nødvendigt med en helprotese. Helprotesen erstatter hele tandsættet til overmunden, undermunden eller begge dele.

Delprotese i akryl

Delprotese i akryl

Har du ikke mistet alle dine naturlige tænder, kan du få lavet en delprotese, der erstatter dele af tandsættet til et resttandsæt. Vi fremstiller 2 forskellige typer delproteser: partiel-proteser i akryl og unitor-proteser i stål.

Delprotese i akryl

Partiel eller overgangsprotese

Partiel- eller overgangsproteser fremstilles, hvis dine tilbageblivende tænder er meget svage, eller hvis de kun har en kort levetid. En partiel-protese er en god løsning som en overgang til en senere helprotese og kan udvides med en eller flere tænder.

Unitor tandproteser
Unitor tandproteser

Unitor-tandproteser

En stålunitor-protese er også en delprotese, fremstillet i titaniumstål. Den anvendes til sunde og bevaringsværdige resttænder. Protesen fylder ikke meget og er skånsom mod de blivende tænder. Skulle du miste flere tænder, kan protesen udvides.

Helprotese tandproteser og tandimplantater

Immediatprotese

Immediat-protesen, som også kaldes for en førstegans-protese, indsættes direkte efter tandudtrækningen af de naturlige tænder. Protesen er fremstillet efter aftryk af de naturlige tænder, inden disse bliver trukket ud. På denne måde er protesen meget tæt på det naturlige tandsæt. Den kan fremstilles både som hel- og delprotese.

Implantat tandproteser tryklås
Implantatprotese

Implantatprotese

Er dine gummer svundet meget, er implantatprotesen en fantastisk løsning. Implantatprotesen er sat fast med tryklåse ovenpå et indopereret implantat i kæben som en kunstig rod. Den anden del af tryklåsen monteres i protesen. Løsningen kan bruges til både undermunds-, overmunds- og delproteser. Oftest er der størst problemer med undermundsprotesen – især hvis der ikke er meget gumme tilbage. Denne behandlingstype giver dig også mulighed for at kunne tygge al mad, uden at protesen sidder løs, hvilket giver en betydelig større tryghed og livskvalitet.

Reparation af tandproteser

Reparation af tandproteser og tandimplantater

I de fleste tilfælde vil det altid kunne lade sig gøre at reparere en protese eller delprotese, hvis den er gået i stykker. Her på klinikken kan vi i de fleste tilfælde reparere den samme dag. Men hvis protesen er gammel og nedslidt, kan en reparation måske kun være en nødløsning.

Hør mere om vores tandimplantater og tandproteser i Hadsten nær Århus og Randers

Hvis du sidder tilbage med nogle spørgsmål omkring vores tandimplantater og tandproteser i Hadsten nær Århus og Randers, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Du er altid velkommen til at ringe til os på: 86 98 02 54 eller sende en mail til: info@gittetand.dk – Vi ser frem til at høre fra dig.